torstai 1. maaliskuuta 2012

Turvallisuutta tanssilattialle!

Näin karkauspäivänä tuli mieleen se, että miten suurille vaaroille alttiiksi miehet joutuvat meidän naisten takia.  Sain tuossa jokin aika sitten kutsun tanssiaisiin ja tällä hetkellä mietin miten ihmeessä voin osallistua niihin? Koulussa ja tanssikursseilla on aina ollut vähemmän poikia joten olen oppinut viemään.  Miten ihmeessä miehen saa seuraamaan että tanssi sujuisi edes jotenkin? Minulla on loistava rytmitaju, muilla ei vaan tunnu olevan sama.

Kuinka monta kertaa saa tallata miesten varpaille? Mitkä ovat merkit kun miehet eivät enää kestä tanssia kanssasi?  Ongelmana on että nainen ei saa kieltäytyä tanssista. Mietin semmoista ratkaisua että hankkisin kovakärkiset turvakengät, mutta mitä kokoa? Onko kengän koolla ja miehen muilla piirteillä mitään osviittaa antavaa.  Voisin hankkia vaikka turvakengät kokoa nr 44. Laitanko lapun kaulan ympärille että tanssin vaan miesten kanssa joille sopii kenkä nr 44. Toimisikohan tämä? Lappuun voisi tietenkin vielä kirjoittaa: Ps olen kurja vietävä Ds. Mutta minkälaiseen leninkiin ja kampaukseen lappu sopii. Minkä väriset sukat pitäisi silloin olla, puhumattakaan käsilaukusta?

Liian monta vaikeata kysymystä, parempi jättää tanssit väliin ja odottaa että yleisen turvallisuuden nimissä NASTA harjoituksessa järjestetään tanssikurssi jonne on komennettu miehiä tanssipariksi. Sitä odotellessa.

Liv Wikström

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti